Om oss

Välkommen till FrågaDietisten.se, här svarar dietister och nutritionister på frågor vi ofta får från patienter och allmänhet. Hemsidan drivs ideellt och är inte tänkt att ersätta ett personligt besök vid en dietistmottagning.

Alla artiklar på hemsidan är lästa och godkända av minst två legitimerade dietister. Vi som skriver på FrågaDietisten.se är Anna Hansson, Anna LuzynskaIsabella Tillander, Johanna Wallman, Jonna NymanKarin Jonsson, Mirja Augustsson, Nanna Mossberg och Sofie Franzén. Hemsidan grundades av Erik Hulander.

Anne-li OhlinBonnie PettersonClarissa Liljander,  Elinor MedhammarEvelina NilssonIris Daniela ClassonKristine WallmanMarcus Schober och Patrik Hansson har tidigare besvarat frågor men är för närvarande inte aktiva skribenter.

Är du dietist eller nutritionist och vill skriva på FrågaDietisten.se? Hör av dig till oss på info@fragadietisten.se och berätta lite om dig själv.

Fram till 2011-03-01 källgranskades alla artiklar, texter publicerade efter detta datum står den individuella författaren för.

Våra texter publiceras också direkt på Facebook. Hoppas Ni finner nyttig läsning!

Skribenter som skrivit den senaste tiden: