Vad är din fråga?

Print Friendly, PDF & Email
Publicerat måndag, 28 januari 2019
OverProject App Image
Vi vill veta vad Du som läsare önskar att vi skriver mer om under år 2019.

FrågaDietisten.se har sedan starten år 2009 sammanlagt publicerat väl över tre hundra svar på frågor om kost och hälsa. Under åren som har gått har sidan hittills drivits helt ideellt på våra skribenters fritid. Vissa skribenter har haft mångårig erfarenhet, medan andra vid starten av hemsidan har gått från att vara nyutexaminerade till nu erfarna vårdgivare.

Vi har fått mycket ros, för att vi har funnits här och besvarat era frågor, men även ris när vår tid helt enkelt inte har räckt till. Oavsett vilket har vi alltid uppskattat alla era kloka, frågvisa, hoppfulla, roliga, utmanande, lärorika och fantastiska frågor om näringslära och hälsa under årens gång. Det är tack vare er läsare som sidan har varit så rolig att driva.

I år, snart tio år efter att sidan grundades, så kom glöden för att starta upp vår fantastiska hemsida på nytt. Som vanligt vill vi bli inspirerade av er läsare med tips om vad Ni vill att vi ska skriva om. Ska vi recensera en produkt, producera ett recept, granska en artikel i ett hälsomagasin eller är det bara vanliga hederliga frågor som gäller? För att påverka vårt innehåll, eller helt enkelt bara säkerställa att du inte missar några av våra inlägg, kan du följa oss via Facebook eller Instagram @fragadietisten med #dietistkompetens samt prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Vi hoppas att både gamla och nya läsare vill följa oss här på bloggen med en fortsatt förståelse för att sidan drivs på vår fritid ideellt vid sidan av våra ordinarie heltidsjobb.

Glad Januari önskar vi på FrågaDietisten.se

  1. Inga kommentarer än.
(publiceras inte)