En samlad resurs av frågor och svar
Fråga Dietisten
Tårar vid hackning av lök
Publicerat söndag, 18 oktober 2009Denna text är skriven av: Anne-Li Ohlin
Mest läst
- Hur många kaloriers underskott krävs för att gå ner ett kilo?
- Tjock av Coca-Cola zero?
- Bra mat vid högt kolesterol
- Potatisskal – farligt?
- Ska barn dricka kaffe?
- Histaminintolerans?
- Vilken läsk är bäst?
- Kan man äta choklad om man inte tål laktos?
- Vad kan man äta vid veteallergi?
- Kornmalt innehåller gluten
Om Frågadietisten
FrågaDietisten.se drivs av legitimerade dietister och nutritionister.
Hemsidan är en samlingsplats där vi skriver svar på vanliga frågor från allmänheten.Senaste kommentarer
Nanna Mossberg Rylander, leg dietist på Vad kan man äta vid baljväxtallergi?: “Hej Sarah! Eftersom din son har allergi mot flera basfödoämnen finns det risk att maten inte blir tillräckligt näringsrik om…” dec 12, 09:12
Sarah på Vad kan man äta vid baljväxtallergi?: “Hej! Min son är allergisk mot ägg, mjölk, soja, nötter. Det är sagt att han ska undvika baljvöxter. Däremot äter…” dec 11, 21:00
Nabil på Kosttillskott om jag utesluter kött och kyckling ur min kost?: “Jag vet att det här inlägget är några år gammalt vid det här laget, men jag instämmer fullkomligen med Clarissa…” sep 29, 09:18
Joel på Ska barn dricka kaffe?: “Varför inte? Mpnga studier visar ju att kaffe minskar risken för hjärt och kärlsjukdomar och diabetes typ2, så de borde…” sep 18, 12:56
Sigurd på Innehåll av mjölkprotein: “Hur står sig mjölkprotein jämfört med andra proteiner i bars, t.ex. nötprotein/vassle?” sep 16, 16:55
Annonser från Google
#1 av Karl-Johan, 2009-10-18 - 18:22
Jag blev tvingad att pröva en annan hemskare metod av köksmästaren när jag jobbade i ett kök och skulle hacka massor med lök. Att smörja in lök under ögonen – men jag tyckte att det funkade efter en liten stunds pina 😉
#2 av Emil Silenhag, 2009-10-19 - 08:38
Eller sa kan man ha pa sig ett par simglasogon nar man hackar sin lok. Att man ser lustig ut ar en bonus.
Kanke skrattar man sa man grater istallet…
#3 av Erik Hulander, 2017-09-18 - 08:44
Se intressant artikel i ämnet här; http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/acschembio.7b00336