Om oss

Välkommen till FrågaDietisten.se, här har dietister och nutritionister svarat på frågor vi ofta får från patienter och allmänhet. Hemsidan drivs ideellt och är inte tänkt att ersätta ett personligt besök vid en dietistmottagning.

Alla artiklar på hemsidan är lästa och godkända av minst två legitimerade dietister. Vi som har skrivit på FrågaDietisten.se är Anna Hansson, Anna LuzynskaAnne-li Ohlin, Bonnie Petterson, Clarissa LiljanderElinor MedhammarEvelina Nilsson, Iris Daniela Classon, Isabella Tillander, Johanna Wallman, Jonna NymanKarin Jonsson, Kristine Wallman, Marcus Schober, Mirja Augustsson, Nanna MossbergPatrik Hansson, och Sofie Franzén. Men ingen är för närvarande aktiva skribenter. Hemsidan grundades år 2009 av Erik Hulander.

För närvarande planeras inte fler texter eller svar på hemsidan då vi har haft svårt att få tiden att räcka till. Tidigare svar finns kvar att läsa, var observanta på att vissa svar kan vara flera år gamla och att ny forskning och kunskap kan ha tillkommit sedan dess.

Fram till 2011-03-01 källgranskades alla artiklar, texter publicerade efter detta datum står den individuella författaren för.

Våra texter har också publicerats direkt på Facebook. Hoppas Ni finner nyttig läsning!

Är du dietist eller nutritionist och vill skriva på FrågaDietisten.se? Hör av dig på info@fragadietisten.se och berätta lite om dig själv.

Skribenter som skrivit den senaste tiden: