Om oss

Välkommen till FrågaDietisten.se, här har dietister och nutritionister svarat på frågor vi ofta får från patienter och allmänhet kombinerat med egna reflektioner kring mat och hälsa. Ett besök på sidan är inte tänkt att ersätta ett personligt besök vid en dietistmottagning. Hemsidan grundades år 2009 och drivs ideellt vid sidan av våra ordinarie arbeten. Annonsering sker genom Googles annonser endast för att täcka kostnader för webbhotell.

FrågaDietisten.se drivs idag av dess grundare Erik Hulander tillsammans med Clarissa Liljander.
Följ oss på @fragadietisten via InstagramFacebook eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om nyligen publicerade inlägg.

Skribenter som tidigare har skrivit på FrågaDietisten.se är Anna Hansson, Anna LuzynskaAnne-li Ohlin, Bonnie PettersonElinor MedhammarEvelina Nilsson, Iris Daniela Classon, Isabella Tillander, Johanna Wallman, Jonna NymanKarin Jonsson, Kristine Wallman, Marcus Schober, Mirja Augustsson, Nanna MossbergPatrik Hansson, och Sofie Franzén.

Var observant på att vissa svar kan vara flera år gamla och att ny forskning och kunskap kan ha tillkommit sedan dess.

Hoppas Ni finner nyttig läsning!

Är du dietist eller nutritionist och vill skriva på FrågaDietisten.se eller önskar komma i kontakt med oss som driver hemsidan? Hör av dig på info@fragadietisten.se och berätta lite om dig själv.

Skribenter som skrivit den senaste tiden: